ÅSV Sommerlejr 2022

Efter den rungende succes af sidste års sommerlejr, gentager vi opskriften: en ugelang international sangskriverlejr på Riishytten, præget af co-writing, workshops, sange omkring bålet og ubegrænset hygge.

  • Sommerlejren afholdes i og udenfor Riishytten, hvor vi har også holdt de sidste 8 vinterlejre. Fordi det er sommer, og fordi vi er fortsat lidt coronasky, skal vi igen lave så mange ting udenfor som muligt. Derudover vil vi opfordre de deltagere der er frisk på det til at sove i telt.
  • Lejren afholdes i hele uge 30, fra kl. 14 søndag den 24. juli til kl. 14 søndag den 31.
  • Vi håber på at få en masse internationale deltagere denne gang, nu hvor der ikke er nogle rejserestriktioner i vejen, inkl. ÅSV-venner fra Aortas (England) og The Songwriting Collective (Irland). Aktiviteter skal foregå som regel på engelsk. Hvis du kommer fra udlandet, klik på det engelske flag øverste for at komme til den engelske begivenhed, som har særlig info til udenlandske deltagere.


Pris

Normalprisen for hele ugen er 1.100 kr., dog er der en sær ungdomspris i år af 950 kr. til sangskrivere 30 år og yngre. Penge går primært til mad og hyttelej.

Hvis du ikke er betalende medlem af ÅSV eller DMF, så skal du lægge 150 kr. oveni prisen. Så får du medlemskab i ÅSV for resten af 2022. (DMF-deltagere får gratis ÅSV-medlemskab.) For udenlandske sangskrivere er transport til og fra Billund Lufthavn, lån af lagen/sovepose og evt. telt også inkluderet i prisen. For detaljer om det og priser i andre valutaer, set den engelske side.

I prisen er et depositum på 500 kr., der ikke refunderes hvis man ikke kan komme alligevel. Kontingentet er heller ikke refunderbar.

Tilmelding

Kapaciteten for sommerlejren er 40 personer. Som udgangspunkt er 10 pladser reserveret til internationale sangskrivere – ellers er det først til mølle.

For at tilmelde dig skal du:

  • Betale 1100/950 kr. plus evt. kontingent (150 kr.) for 2022. Du kan betale via MobilePay – 6980HQ – eller bankoverførsel (detaljer HER).
  • Logge ind nederst på denne side. (Det kræver at du har en profil på hjemmesiden – hvis du ikke har en profil i forvejen skal du lave én HER).
  • Scrolle ned og klikke på tilmeldingsknap. Angiv kort om du vil sove i telt eller på værelse, hvis du har specielle præferencer i forhold til mad, og behov for eller tilbud om medkørsel.

Corona

Der er p.t. ingen coronarestriktioner, men vi anbefaler stærkt at alle deltagere sørger for at blive vaccinerede og tage en coronatest inden ankomst.

Transport

Vi opfordrer danskere der kører med ekstra plads i bil at tage andre deltagere med. Når du melder dig til nederst på siden, skriv gerne om du har brug for et lift, eller om du har mulighed for at have nogen med – og hvorfra.

Adressen: Riishytten, Østerhovedvej 47, 7323 Give

Ellers er der tog til Horsens og Vejle, og busser derfra til Riis Feriepark (lige ved siden af Riishytten) eller Give. Skriv til Misha at formand@sang-skriver.dk eller +45 22985543 hvis du skal hentes ved bussen.

Program

Sommerlejren vil tilbyde en vifte af co-writing sessions, workshops, sangskrivningsværksteder, spontane aktiviter og om aftenen fri mulighed for at spille for hinanden og jamme. Se det detaljerede program ved at trykke på dette link. Det er op til dig at beslutte hvad du vil deltage i.

Hvis du ikke har haft en sang på et ÅSV-værksted før, så skal du tage én med.

Der er nogle punkter i programmet der er værd at fremhæve: Søndag den 24/7 har vi en introduktionsrunde kl. 17, så prøv at være fremme senest der. Onsdag den 27/7 holder vi et maskebal om aftenen. Og den sidste aften den 31/7 holder vi afslutningsfest.

Ellers vil de fleste formiddage foregå med co-writes, som vi håber alle vil deltage i, mens eftermiddagen vil være mere præget af workshops, værksteder og fysiske aktiviteter. Der kan være flere aktiviteter på samme tid man skal vælge imellem. Hvis du kunne tænke dig at holde en workshop, skriv venligst til Søren på soren@sang-skriver.dk eller 6062 6083.

Tak til DMF, der igen i år sponsorer en ekstern workshop, denne gang med den erfarne sangskrivningslærer Per Worm.

Overnatning og instrumenter

Da det er sommer og det er coronasmart, opfordrer vi folk til at sove i telt hvis muligt. Skriv ”telt” eller ”værelse” i kommentarfeltet når du registrer dig nedenfor.

Soveværelser har 2–4 køjesenge. Ørepropper er en god idé! Man skal medbringe egen sengetøj, inkl. lagen til madrassen.

Hvis du har instrumenter, sengetøj, soveposer eller telte til at låne vores udenlandske deltagere, skriv gerne til Misha at formand@sang-skriver.dk eller +45 22985543. Vi skal nok bede også for disse ting i nogle posts på Facebook-begivenheden.

DMF er så søde at sørge for at der er mindst et elektrisk keyboard til fælles rådighed.

Ting at medbringe!

Dyn/sovepose
Pude
Lagen (hvis du sover indendørs – der skal bruges lagen på madrasserne, som er nye i år)
Telt (hvis du sover udendørs)
Håndklæde, også små til hænderne
Instrumenter (og gerne stativ dertil)
Ting at skrive med
En flåttang eller noget afskrækningsmiddel til flåter og myg
En mask til maskeballet på onsdag, evt. noget fornemt tøj a la renæssance-/hofstil

Mad

Alle forventes at tage del i 4 madtjanser over ugen. Når du tilmelder dig nedenfor, så vær sød at angive hvis du har specielle præferencer eller allergier omkring maden.

Facebook link

Officiel tilmelding er nedenfor, men Facebook-eventen er det bedste sted at stille spørgsmål, arrangere kørsel og dele din begejstring:

facebook.com/events/1317356875425802

I er også meget velkommen til at skrive med spørgsmål direkte til Misha (formand@sang-skriver.dk, +45 2298 5543).

Tilmeld dig!

Efter du klikke på "Sign up"-knappen nedenfor, skriv venligst kort: 1) om du vil bo i telt eller værelse, 2) evt. kostbehov og 3) evt. liftmangel eller -tilbud.

Én gang er rigelig. Hvis du gå tilbage til denne side straks efter tilmelding, lad venligst være med at tilmelde dig igen –  klik på "Cancel". Tak!Members signed in: 38

1) værelse, 2) glutenfrit
To-mandsværelse, hvis muligt. Laktosefri mælk.
Jeg spiser hvad der er:-), gerne 2 mands værelse eller hvad der nu er, helst ikke telt:-)
Værelse, alt ædende, søger et lift tur/retur til Aarhus.
Værelse - sove indendørs
Room, if possible!
Værelse med seng
Værelse i snorkeafdelingen. Kan have andre deltagere med. Kommer fra Sjælland når lejren starter, men skal til Aalborg og længere nordpå når den slutter. Kører som sædvanlig til lufthavnen efter dem, der ankommer på den måde
Gerne 2-mandsværelse, helst ikke telt :-) .. Laktosefri mælk er et plus, ellers er jeg altædende. Kører fra KBH og har mulighed for at have ekstra 2 personer med i bilen.
Værelse, plads i bilen til 2-3 pers.
Telt, bliver kørt til lejren fra Nordtyskland, plads til to i bilen.
Telt - kører fra Aarhus har en ekstra plads
værelse, nøddeallergi (så ingen hasselnødder og peanuts)
Værelse. Allergisk over for chili
Telt, alt spisende på nær komælk, deltager torsdag til lørdag
Sover i telt. Spiser alt. Kunne godt bruge et lift fra århus :D
Værelse, vegetarvenlig men ingen chili, mangler lift fra Risskov
Tager telt med, men napper måske en plads i hytten hvis der er ledigt. Alt spisende. Deltager torsdag til søndag
soveværelse, altædende
Helst værelse, er kun med tir-tor men glæder mig til at se alle I seje mensker
1) værelse 2) Ingen allergier eller intolerancer
Værelse. Kan have to med fra Aarhus (og retur igen)
Room. Usually in the room next to the kitchen. :-)
Værelse
Tra-la-la-la! 🎶 Tent, veggie-loving omnivore, need lift Sun midday
Room, vegetarian, lift wanted
Room (next to living room/main bathroom). Flexitarian
Vegan, tent if possible, but don't actually mind.
Room if possible, with my gentleman husband if possible, Vegan, looking to learn as much Danish as possible, tak og take
Veganer. Sover helst på værelse. Søger lift fra Århus :-)
Hej glæder mig til :)