Åben Scene

Hver den anden onsdag i måneden afholder ÅSV en åben scene for sangskrivere, hvor der er mulighed for at deltage både som publikum og som spillende og syngende sangskriver. Både begyndere og mere øvede er velkomne, og du behøver ikke være medlem af foreningen.

Vi byder på en hyggelig aften i Fairbars intime lokaler, hvor vi tager godt imod de sangskrivere, som har mod på at præsentere publikum for deres sange. En spillende vært tager hånd om dig og dit sangskriverhjerte, og en lydmand styrer lyd på klaver, guitar & vokal.

Se i kalenderen hvornår næste Åben Scene afholdes: kalender


"Første gang var rent kaos. Jeg havde øvet mig som sindssyg på guitarakkorderne og det kørte bare perfekt når jeg sad hjemme på sengekanten. På Fairbar gik det i kaos og jeg måtte lægge guitaren og synge videre a capella, men de klappede alligevel bagefter. Og der er åbenbart ikke andre måder at lære at stå på en scene med en guitar på end at kaste sig ud i det og klovne sig igennem når det går galt. Og så er det jo fedt når det begynder at køre og man får anerkendende blikke og kommentarer. Klovnen er på vej til at blive musiker."

—Ole Nielsby